Kalender 2024 fotowedstrijd

t.b.v. Stichting Steunfonds Franse bulldog

Doet u mee?

Ik nodig u, eigenaar van een bedrijf  in Nederland, uit om mee te doen aan onze inspanningen om geld in te zamelen voor Stichting Steunfonds Franse Bulldog, het Steunfonds adviseert en/ of verleent onder voorwaarden financiële hulp om medische nood op te lossen.

Stichting Steunfonds Franse Bulldog en ik werken dit jaar samen om een kalender fotowedstrijd te houden voor honden om een fantastische kalender voor 2024 te produceren.

We zijn op zoek naar goedhartige bedrijven in Nederland om hun producten, diensten of ervaringen te doneren als prijzen in de Stichting Steunfonds Franse bulldog Kalender 2024 fotowedstrijd. De wedstrijd loopt van 1 augustus 2023 tot 31 augustus 2023.

We zouden het leuk vinden als u zich als deelnemend bedrijf aansluit bij het sponsoren team van deze fotowedstrijd. Scroll naar beneden voor meer informatie over Stichting Steunfonds Franse Bulldog en de inzamelingsactie.

Faya en Kiki,
de ambassadeurs van de Stichting  Steunfonds Franse Bulldog

Business partner informatie 5
Business partner informatie 6

Het logo van Stichting Steunfonds: alle credits voor Valery De Vente – Prudon , ere wie ere toekomt !

VOLG Stichting Steunfonds Franse Bulldog om hun publiek te laten groeien.

Stichting Steunfonds Franse Bulldog op Facebook: Stichting Steunfonds Franse Bulldog.

De stichting heeft geen Instagram of website pagina, op deze manier zijn er geen kosten voor publicaties en kunnen alle bijdragen volledig aan de honden/ behandelingen ten goede komen. 

Stichting Steunfonds Franse Bulldog, opgericht door Rob Derriks

Het doel van het steunfonds is advisering en/ of onder bepaalde voorwaarden het verstrekken van financiële hulp ten behoeve van zorg te bieden aan een in medisch nood verkerende Franse bulldog, omdat de eigenaar van de Franse bulldog (tijdelijk) in een benarde financiële positie verkeert. Uitgangspunt is dat de Franse bulldog na het verkrijgen van de medische zorg bij voorkeur bij het baasje blijft.  

FONDSEN VERZAMELEN MET DE KALENDERWEDSTRIJD

De Stichting Steunfonds franse bulldog Kalender 2024 Fotowedstrijd duurt één maand, van 1 augustus 2023 tot 31 augustus 2023.

Alle opbrengsten van de Stichting Steunfonds Franse bulldog Kalender 2024 Fotowedstrijd en de kalenderverkoop gaan naar Stichting Steunfonds Franse bulldog.

WORD EEN ZAKELIJKE PARTNER

IN

De Stichting Steunfonds Franse bulldog Kalender 2024 Fotowedstrijd

  • DONEER PRODUCTEN, DIENSTEN OF ERVARINGEN VOOR PRIJZEN IN DE KALENDERWEDSTRIJD

  EN

  • DEEL UW MEDEWERKING MET UW VOLGERS OP SOCIALE MEDIA EN NIEUWSBRIEF-ABONNEES OM DEZE FONDSENWERVING BEKEND TE MAKEN.
    DE WEDSTRIJD GERELATEERDE AFBEELDINGEN EN TEKSTEN ZULLEN WORDEN AANGELEVERD EN UW STEUN ZAL WORDEN OPGEMERKT.

UW STEUN ZAL WORDEN OPGEMERKT.

Uw donatie met uw bedrijfslogo zal worden benadrukt op de wedstrijd website, in het marketingmateriaal, verschillende mediaposten die de wedstrijd promoten en in de Stichting Steunfonds Franse bulldog Kalender 2024. 

De kalender wordt verkocht op de wedstrijd website van Stichting Steunfonds Franse bulldog en zal onder de aandacht worden gebracht in de nieuwsbrieven aan alle deelnemers van de kalender fotowedstrijd en in diverse sociale mediaposten tijdens de wedstrijd.

DOE JE MEE?

Paco met rolstoel.

Molly was met spoed in het dierenziekenhuis opgenomen.

Business partner informatie 7

Nala

Business partner informatie 8

Bovenstaand Filmpje en foto’s  gekregen van de eigenaren en met toestemming geplaatst.

JA, WIJ ZIJN GEÏNTERESSEERD!

Vul het onderstaande formulier in om te doneren, uw interesse in de wedstrijd kenbaar te maken of om een vraag te stellen over het worden van een zakenpartner ter ondersteuning van De Stichting Steunfonds Franse bulldog kalender 2024 Fotowedstrijd. Ik neem snel contact met u op!

BEDANKT, IK NEEM BINNENKORT CONTACT OP MET MEER INFORMATIE!