kerstkaart hondenhoofd met Kerstmuts

Kerst, ben jij al aan het bedenken wat je gaat doen?

Een andere Kerst dit jaar

Het is niet de bedoeling om nu zielig te gaan doen, daar heeft niemand iets aan. Maar het wordt wel een andere Kerst dan we in gedachte hadden.
En hoe ga jij die vieren? Daar ben je vast al over aan het nadenken.

Aftellen tot Kerst

Ik ben al even bezig met Kerst en vind de aanloop ernaar toe eigenlijk veel leuker dan Kerst zelf. De lampjes die overal buiten verschijnen. De versiering binnen en de adventskalender.
Aftellen tot Kerst. Wij hebben er jaren eentje gehad, die hing vanaf november al in de keuken. Vanaf 1 december mocht onze dochter dan elke dag een vakje open maken. ( meestal met een chocolaatje)

Vorig jaar heeft ze er zelf eentje aangeschaft, een Harry Potter Adventskalender, met achter elke vakje een ander karakter uit een van de films.
Hierdoor kwam ik op het idee een adventskalender online te maken. Voor op de website van Animal Design. Gewoon gratis beschikbaar met leuke tips, spelletjes, speluitdagingen, foto-inspiraties en dergelijke.

Dat was nog een hele uitzoekerij. Niet alleen om het in een leuk concept te stoppen maar ook afwisselende onderwerpen voor honden en katten. Of voor de baasjes.

Ik denk dat het aardig gelukt is. Hier vind je een link waarmee je jezelf kan aanmelden.
Want ook al is hij gratis, hij blijft wel exclusief voor mensen die geïnteresseerd zijn.

Een Kerstwens

En dan zijn er natuurlijk ook de Kerstwensen. Jarenlang heeft er met Kerst aan de kamerdeur verschillende draden gehangen waar ik met mini-knijpers de kerstwensen op heb bevestigd. Heel leuk om een versierde deur te hebben. En we wisten meestal al wel wie de eerste kaart verstuurde. Soms was het net een race, wie is de eerste dit jaar. Alle kaarten bleven tot eind januari hangen. Dan ben ik zelf jarig en kwamen de verjaardagskaarten op die plek. 

Ik blijf het leuk vinden die kerstkaartjes en toch heb ik al een aantal jaar geen kaartje gestuurd. Raar hè, dat je iets waar je van geniet niet meer doet. Maar de meeste mensen die ik een kaartje stuurde zag ik altijd rond of op Kerstmis. En ineens dacht ik gek toch om dan ook een kaart te sturen.

Nu is dat dit jaar waarschijnlijk wel heel anders. En sta ik al in de startblokken om postzegels te gaan kopen. Want ik kan nu bij zoveel mensen niet meer op bezoek, of ik kom ze niet meer tegen tijdens het winkelen dat ik het toch leuk vind weer kaartjes te versturen.

Een kerstkaart met een foto van jouw huisdier

En dan komt daar weer een volgende keuze tevoorschijn. Wat voor kaartjes ga ik versturen?
Koop ik kaartjes? Of maak ik van die leuke foto van mijn huisdieren een kerstkaart?

Omdat ik het toch anders ga doen dit jaar stuur ik van allebei iets. Nu heb ik al foto’s gemaakt. En er zitten hele leuke, grappige en mooie foto’s bij. Sommige heb ik al bewerkt als kerstkaart en andere laat ik zo en schrijf ik een mooie of lieve tekst op de achterkant. Daarnaast zal ik ook nog een paar kaarten kopen. En wie weet heb ik zelfs tijd om zelf nog een paar kaarten te knutselen.

Wil je een kaart van mij ontvangen? Stuur dan je adres ( via mail naar mij en stuur ik jou een kaartje! )
Klik hier en je mail opent om je adres te kunnen versturen. 
Stuur je mij ook een kaartje? Animal Design Fotografie, Yvonne van Leeuwen, Noordeindseweg 296, 2561 LL Berkel en Rodenrijs.

Wat doe jij?

Stuur jij kaartjes? Heb je nog een foto van je huisdier in kerstsfeer?
Wordt het dan uiteindelijk toch die kaart uit de winkel?

Wil je misschien nog een foto laten maken? Natuurlijk is nu nog genoeg tijd en zijn er ook nog genoeg mogelijkheden. Hulp nodig? In november maak ik elke vrijdag tijd om kerstfoto’s te maken. ( En als je niet op vrijdag kan bel je gewoon om te vragen of ik ook een andere dag tijd heb. ) Maak in ieder geval wel een afspraak. Dan zorg ik dat alles klaar staat en kan je gelijk doorgeven wat voor kleur achtergrond je zou willen.

Eerst kennismaken mag natuurlijk ook. : een kennismakingsgesprek.

De link om je aan te melden voor de adventskalender is: https://animaldesignfotografie.nl/adventskalender-2020/

Een volgend blog zeker niet missen?

Schrijf je dan in voor de maillijst. Dan stuur ik je een berichtje als het volgende blog online staat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *