mini - foto reportage

Mini-foto reportage

Een mini-fotoreportage voor slechts € 62,50 

Ik maak een aantal foto’s van jouw huisdier tijdens een mini-fotoreportage van ongeveer 30 minuten.
Jij mag kiezen waar, buiten op straat of in de natuur of binnen in de studio.
(reiskosten worden in rekening gebracht buiten de 10 km grens vanuit postcode 2651 LL ) 

Je ziet hier twee voorbeelden. De foto op de trap is bij het gemeentehuis Lansingerland gemaakt, de foto op de steiger is gemaakt in de Groenzoom. 

Ik maak genoeg foto’s zodat jij kan kiezen. De foto’s stuur ik je in een persoonlijke galerij.
Daarna kies je 2 foto’s voor op het houten luikje wat ik voor je ga bestellen.

Wil je meerdere foto’s dan kan je die bijbestellen op een door jouw gekozen product.

Zie je deze mini-fotoreportage wel zitten?  Via DEZE LINK kan je jezelf aanmelden.

We kijken dan samen welke dag/tijdstip voor jou het beste uitkomt.

Krijg je binnen 24 uur geen mailtje van mij terug? Kijk dan even in je spambox, als je mij toevoegt in je adresboek komt mijn volgende mail wel in je inbox. 

Een hond op de trap,mini-fotoreportage.
Mini reportage steiger

Wat schreven klanten na afloop? 

Nooit gedacht dat het zo leuk kon zijn.

Zo leuk.
Ik had bij Animal Design een fotosessie voor de hond gewonnen.  Zelf zou ik niet op het idee van een fotosessie van onze hond zijn gekomen, maar nu raad ik het iedereen aan. Het was zo leuk om te doen. En als resultaat heb ik nu prachtige foto’s. Veel mooier dan dat ik ze zelf zou kunnen maken. Vanwege corona deden we de sessie buiten in De Groenzoom. Veel leuker en speelser dan binnen. Anders vind ik de foto’s zo “gemaakt”.  Yvonne had veel geduld en heeft heel veel foto’s gemaakt. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Gelukkig kreeg ik al diezelfde avond 2 fotootjes per app toegestuurd. En heel snel daarna de link naar de website waar ik een keuze kon maken uit de mooiste foto’s. De leukste foto hangt nu bij ons aan de muur.
Groetjes, Linda en Binky

Review Binky Fotosessie

Wat een mooie plekjes heeft Yvonne uitgezocht

Wij wilden heel graag een paar mooie foto’s van onze hondjes hebben. Yvonne was heel ontspannen tijdens de reportage en had hele mooie plekken in de natuur gezocht om foto’s te maken van de hondjes. Het was prima georganiseerd. Ik zou je zeker aanraden om een mooie buitenreportage van de honden of andere dieren te laten maken.

Marjan en Lattie,Mollie,Fien en Coco

review Lattie-Mollie-Coco-Fien

De foto’s zijn “AMAZING”

Onze Amerikaanse Cockers gaan meerdere malen per jaar naar Yvonne voor een trimbeurt. Tijdens een leuke winactie van de trimsalon hebben we niet gewonnen maar kregen een aanbieding voor een geweldige fotoshoot. We hebben reeds eerder een fotoshoot gedaan toen de ene nog een pup was en dit was ons zeer goed bevallen.

Door de soepele communicatie hebben we een afspraak kunnen maken en heeft Yvonne een leuke locatie in overleg gekozen. Nu was het wachten op een zonnige dag en die hadden we, dus zijn we vroeg van start gegaan. Tijdens de shoot hing er een gezellige sfeer waardoor de hondjes helemaal in hun element waren. Erg leuk was dat je als baasje bij de shoot betrokken wordt als assistent. De foto’s zijn “AMAZING” en daarom raden wij Animaldesignfotografie zeker aan voor professionele foto’s van je huisdier.

Groetjes,

Familie van Hall & Luna en Funny

review Luna en Funny in het bos