mini - fotoreportage

Herstarten met een mini-fotoreportage aanbieding

Nu we niet meer thuis hoeven te blijven, maar nog wel grote drukte moeten vermijden ga ik ook weer foto’s maken, eerst alleen buiten, en natuurlijk met in achtneming van de regels.

Om dit een beetje te vieren heb ik een speciale aanbieding! 

Een mini-fotoreportage voor slechts € 24,95. 

Ik maak een aantal foto’s van jouw huisdier tijdens een mini-fotoreportage van ongeveer 30 minuten.
Jij mag kiezen waar. Op straat of in de natuur. ( omgeving Lansingerland, daarbuiten is het mogelijk met reiskosten van € 0,25 per km gerekend vanaf postcode 2651).

Je ziet hier twee voorbeelden. De foto op de trap is bij het gemeetehuis Lansingerland gemaakt, de foto tussen de klaprozen mei vorig jaar ( 2019) in de groenzoom. 

Ik maak genoeg foto’s zodat jij kan kiezen. De foto’s stuur ik je in een persoonlijke galerij. Jij mag er daarvan 1 uitkiezen, die ontvang je afgedrukt en ingelijst op het formaat 10 x 10 cm.( keuze uit kleur lijstjes zwart/wit/hout en metaalkleurig.) Wil je meerdere foto’s dan kan je die bijbestellen.

Deze fotoreportage kan je voor de aanbiedingsprijs van slechts € 24,95 boeken t/m 30 juni 2020 (voor 1 hond, meerdere honden mogelijk € 5,00 per hond) 
Per 1 juli komt deze fotoreportage standaard bij de fotosessies en kost deze € 37,50.

Wil je deze mini-fotoreportage?  

Via DEZE LINK kan je jezelf aanmelden.
We kijken dan samen welke dag/tijdstip voor jouw het beste uitkomt.

Krijg je binnen 24 uur geen mailtje van mij terug? Kijk dan even in je spambox, als je mij toevoegt in je adresboek komt mijn volgende mail wel in je inbox. 

mini-fotoreportage straat