HAPPY PUPPY TAILS

Mini fotosessie speciaal voor pups

1 keer per 2 maanden verzorg ik een mini fotosessie speciaal voor pups van 12 weken tot 26 weken jong. Ze groeien zo hard en het is niet makkelijk een dartelende pup stil te laten zitten om een leuke foto te kunnen maken. 

Heb je interesse? Geef je dan op voor de emaillijst. Je krijgt dan als eerste te horen wanneer en waar de Speciale mini fotosessie plaats vind. 

Daarna ben je vrij om de afspraak definitief te maken. 

Ik zoek een mooie locatie en fotografeer daar in tijdvakken van 20 minuten. Als je de afspraak maakt kies je een eigen tijdvak. Op die manier is er weinig afleiding voor je pup en blijft hij door de korte duur van de fotosessie alert.
Je pup hoeft niet los als dat nog niet lukt.

Voor deze speciale mini fotosessie betaal je € 17,50.

Je krijgt hiervoor:
De fotosessie van 20 minuten.
1 fotokaart van 13 x 18 cm. Dit is een foto afgedrukt op luxe natuurkarton in zijdematte print en een klein digitaal bestand voor online gebruik.
Een persoonlijke galerij met 5 – 10 foto’s om uit te kiezen.
De link stuur ik naar je emailadres.

Natuurlijk is het is mogelijk om extra foto’s bij te bestellen.
Voor € 7,50 kan je kiezen voor een fotokaart ( 13 x 18 cm) of een digitaal bestand voor online gebruik.

30 oktober 2021 is de eerstvolgende Happy puppy tails. 

Ben je geïnteresseerd en/of wil je een afspraak maken?  Stuur me een mail of een whats app bericht 06-15381581 bellen mag natuurlijk ook.

Kan je 30 oktober niet maar wil je wel een foto? Schrijf je dan in voor de interesse-lijst. je krijgt een mailtje zodra er weer een nieuwe datum beschikbaar is.