Telefoon versus camera

Waarom je mij kiest als fotograaf van jouw huisdier!

Welke reden heb jij om een mooie foto van jouw huisdier te laten maken?

Ja, waarom zou je voor mij kiezen? Dat kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn.

  • Een wens van jezelf om een mooie foto te laten maken van jouw huisdier.
  • De manier waarop ik met jouw huisdier omga en de foto’s maak.
  • Hoe de foto’s uiteindelijk gemaakt en afgeleverd worden.
  • Voor de mogelijkheden waar we foto’s kunnen maken, of juist de vrijheid om een eigen locatie op te geven.
  • En misschien wel voor een hele andere reden.

Wil je een foto voor aan de muur of op de kast? 

Zelf lukt het je niet om die ene foto te maken die jij graag zou willen.
Of op die ene mooie plek waar het toch wel erg lastig is om dat zelf te doen.

Krijg je jouw huisdier zelf niet goed op de foto?

Hoe lastig is het om precies dat voor elkaar te krijgen wat jij voor ogen hebt. Ik kan daarbij helpen, vertel me wat je wilt en ik ga aan de slag om dat voor elkaar te krijgen, mocht het echt onmogelijk zijn kan ik dat ook direct aangeven. Door mijn ervaring met dieren weet ik al snel of iets kan of niet.

Op die bepaalde locatie zou je heel graag een foto van je hond maken.

Jij hebt een mooie locatie gezien en zou daar heel graag een foto van je hond willen maken. Maar dat lukt gewoon niet. Dat kan door verschillende redenen. Ik kan jouw dan helpen om dat wel voor elkaar te krijgen. Zodat jouw wens vervuld wordt.

Wellicht denk je, ach ik maak toch leuke foto’s met mijn telefoon?

Ja, dat kan natuurlijk. Doe ik ook wel eens, maar toch ontbreekt er iets wanneer je een foto met je telefoon maakt. Ik, als fotograaf met professionele camera kan net een stukje meer van het karakter van jouw huisdier naar boven halen, het wordt dan geen leuke foto, maar een speciale foto, een foto die je aan je muur wilt hangen.

Ik zal je een voorbeeld laten zien met een foto van mijn eigen hond.

Ik kwam tijdens het uitlaten langs een mooi plekje, een stukje gras met klaprozen. Het leek mij heel leuk om onze kleine zwarte hond Sammy tussen de klaprozen te zetten en zo een foto te maken.
Helaas had ik geen fototoestel bij me, wel mijn mobiele telefoon, dus dan maar zo een foto gemaakt, het resultaat was niet echt bevredigend. Ik ben naar huis gelopen, natuurlijk met hond, en mijn fotocamera gehaald. Teruggelopen naar de plek met de klaprozen en nog een keer een foto gemaakt.
Deze keer was het veel beter, nu was de hond duidelijk het onderwerp in de foto, met de achtergrond minder duidelijk aanwezig.
Dat is één van de verschillen tussen een foto met de telefoon gemaakt, en een foto met een fototoestel. Maak een afspraak en ervaar het verschil.

Laat mij weten wat jouw reden is.

Laat je mij, in een antwoord onder dit bericht, weten wat jouw reden is om door mij een foto te laten maken? 
Mijn volgende blog zal ook over dit onderwerp gaan, dan kan ik jouw reden ook meenemen, en op die manier anderen helpen om bewust te kiezen voor mij als fotograaf. 

Hier onder zie je de foto’s gemaakt met telefoon en camera.

Telefoonfoto
Foto gemaakt met telefoon
Foto met Camera
Foto gemaakt met een professionele camera

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *