Ervaringen van klanten

We hadden ons helemaal geen zorgen hoeven te maken.

Onze hondjes waren superdruk en gespannen. We hadden ons er helemaal geen zorgen over moeten maken,  want Yvonne is heel rustig en heel geduldig. Tijdens het fotograferen was ik de “assistente ” , want ik kreeg opdrachten van Yvonne om de hond de goede kant op te laten kijken ,aandacht trekken om de oren mooi omhoog te krijgen, etc. Niets is Yvonne te gek. Ze ligt bv languit in het stof om een mooie kiek te maken. En natuurlijk na elke gelukte pose iets lekkers. Dat hadden onze hondjes snel door en deden vanaf dat moment  braaf wat gevraagd werd. 

Het was een hele leuke middag met elkaar en het resultaat is fantastisch. We laten de foto’s vaak zien en iedereen ziet meteen dat het professionele foto’s zijn. Echt een aanrader!

Groet, Corneel, Moni, Guus en Lola

P.S. van Yvonne.
Deze honden hebben mij geholpen met een opdracht voor een internationale challenge, Ik heb een blog  geschreven over deze fotosessie met nog meer foto’s die ik tijdens de shoot gemaakt heb.
Het blog vind je HIER

embark, up ups

Yvonne heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn hond.

Van tevoren was het heel fijn hoe Yvonne meedacht. Mijn hond is nogal enthousiast en doet soms vooral haar eigen willetje. Daardoor wist ik van tevoren niet zeker of een buitenshoot wel ging lukken. Yvonne was daar wel van overtuigd en met de afspraak dat we het wanner het buiten niet lukte, altijd binnen konden doen, gingen we toch naar buiten.

Van tevoren had Yvonne een hele mooie route al bedacht, met mooie en bijzondere plekjes. Mijn hond hoefde niet los, want de riem heeft Yvonne later weg gewerkt (en dat zie je echt niet!).

Met veel enthousiasme, geduld en contact met mijn hond zijn de buitenfoto’s nog veel mooier geworden dan ik ooit had durven dromen. Fijn ook dat Yvonne al veel verschillende posities in haar hoofd had.

Daarna hebben we ook nog binnen foto’s gemaakt, omdat ik dat graag wilde met een zwarte achtergrond. En ook die zijn werkelijk prachtig geworden.

We hebben goed overleg gehad over de box, we hebben alle foto’s die we uitgekozen hebben in digitale bestanden gekregen (zowel in een groot bestand als een kleiner bestand). En zelfs mijn hele familie heeft nog een cadeautje gekregen met de fotootjes in het klein.

Het is een ontzettend mooi, waardevol en goed gelukt bezit! Het is fijn om met Yvonne samen te werken en het heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Zeker met een iets te enthousiaste hond die niet los kan. Ik ben er super blij mee!

Fijn weekend en wie weet tot ziens!

Groetjes, Joëlla en Boef

Hond boef bij een boom tijdens een buitenshoot
ond Boef in de studio met een zwarte achtergrond

Wat een superfijne ervaring!

Op 15 juni 2021 heb ik bij Yvonne foto’s laten maken van Cooper onze boxer.

Wat een superfijne ervaring!

Cooper was helemaal hyper en druk en Yvonne had zoveel geduld. Het was heel fijn, want als ik had geweten dat Cooper zich zo zou gaan gedragen had ik het niet gedaan. Het feit dat Yvonne er zo rustig onder bleef was echt een verademing.

De foto’s zijn heel mooi geworden, ondanks zijn gedrag en er hangt nu een hele mooie foto van Cooper aan de muur en we hebben ook nog een mooie box met foto’s en een boekje met de making of!

Ook de afspraken over wat we zouden bestellen en welke foto’s verliep heel fijn en ik wil Yvonne nogmaals heel erg bedanken en kan het iedereen aanraden.

Petra Nowee en Cooper

boxer in het hoge gras

Nooit gedacht dat het zo leuk kon zijn.

Zo leuk.
Ik had bij Animal Design een fotosessie voor de hond gewonnen.  Zelf zou ik niet op het idee van een fotosessie van onze hond zijn gekomen, maar nu raad ik het iedereen aan. Het was zo leuk om te doen. En als resultaat heb ik nu prachtige foto’s. Veel mooier dan dat ik ze zelf zou kunnen maken. Vanwege corona deden we de sessie buiten in De Groenzoom. Veel leuker en speelser dan binnen. Anders vind ik de foto’s zo “gemaakt”.  Yvonne had veel geduld en heeft heel veel foto’s gemaakt. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Gelukkig kreeg ik al diezelfde avond 2 fotootjes per app toegestuurd. En heel snel daarna de link naar de website waar ik een keuze kon maken uit de mooiste foto’s. De leukste foto hangt nu bij ons aan de muur.
Groetjes, Linda en Binky

Review Binky Fotosessie

Wat zijn we blij met het resultaat van onze foto collage van Boef & Bówie

Eerst hadden we een fotoshoot buiten in de natuur, met een 2 jarige labradoodle en een pup van 4 maanden.

Best lastig vonden wij, nee hoor zei Yvon dat komt helemaal goed.

En dat kwam het ook , na het maken van vele foto’s weet zij het mooiste en ondeugendste van je hond naar boven te halen.

De binnenshoot in haar studio was ook goed te doen, met de nodige snoepjes en afleiding werden het prachtige foto’s . Maar ook in de afwerking, het contact met  ons en het inpakken van de foto’s als cadeautjes werd erg professioneel aangepakt.

Dank je wel Yvon , wij gaan jou zeker aanbevelen Boef , Bówie en Yo

Ervaringen van klanten 2

Wat een mooie plekjes heeft Yvonne uitgezocht

Wij wilden heel graag een paar mooie foto’s van onze hondjes hebben. Yvonne was heel ontspannen tijdens de reportage en had hele mooie plekken in de natuur gezocht om foto’s te maken van de hondjes. Het was prima georganiseerd. Ik zou je zeker aanraden om een mooie buitenreportage van de honden of andere dieren te laten maken.

Marjan en Lattie,Mollie,Fien en Coco

review Lattie-Mollie-Coco-Fien

Alles doen ze voor je tijdens een fotosessie

Ik was diegene die de foto`s in ontvangst mocht nemen, de reportage was erg leuk, ondanks dat het bloedheet was hebben we er een leuk klein moment van gemaakt. De fotomodellen waren twee boefjes Bram en Kiki die elk een heel eigen willetje hebben.

Ja en dat zo`n fotosessie best leuk kan zijn weten Kiki en Bram wel.
Bram en Kiki: “Alles doen ze voor je tijdens een sessie, ( de fotograaf en ons vrouwtje) op de grond liggen, met balletjes piepen, parapluutjes voor schaduw, we mochten niet in de sloot dat was nou weer jammer maar er stond voor ons een badje klaar en water.”

Dus zijn je honden niet fotogeniek of een echt model, ze komen er fantastisch op. Hier een van de serie foto’s waar Yvonne een echt verwenpakket van heeft gemaakt.

Het enige nadeel, ik kon geen keuze maken.
Groeten Bianca

review dierenportret

De foto’s zijn “AMAZING”

Onze Amerikaanse Cockers gaan meerdere malen per jaar naar Yvonne voor een trimbeurt. Tijdens een leuke winactie van de trimsalon hebben we niet gewonnen maar kregen een aanbieding voor een geweldige fotoshoot. We hebben reeds eerder een fotoshoot gedaan toen de ene nog een pup was en dit was ons zeer goed bevallen.

Door de soepele communicatie hebben we een afspraak kunnen maken en heeft Yvonne een leuke locatie in overleg gekozen. Nu was het wachten op een zonnige dag en die hadden we, dus zijn we vroeg van start gegaan. Tijdens de shoot hing er een gezellige sfeer waardoor de hondjes helemaal in hun element waren. Erg leuk was dat je als baasje bij de shoot betrokken wordt als assistent. De foto’s zijn “AMAZING” en daarom raden wij Animaldesignfotografie zeker aan voor professionele foto’s van je huisdier.

Groetjes,

Familie van Hall & Luna en Funny

review Luna en Funny in het bos

Je hond te laten vereeuwigen als cadeau voor iemand.

Een aanrader … met Yvonne op pad om je hond te laten vereeuwigen als cadeau voor iemand. In mijn geval voor mijn man. In het Balijbos heeft Yvonne in zeer korte tijd mooie foto’s gemaakt van Snoepie en het was nog gezellig ook!
Helaas ging het regenen. Dat was jammer, maar desondanks ben ik heel blij met het resultaat.
Naast de foto’s heb ik voor ieder gezinslid nog een sleutelhanger besteld, zo leuk! Mijn man was zeer verrast en de foto van Snoepie staat nu mooi op zijn bureau.

snoepie in het balijbos

Beer in de studio voor een mooi portret op Dibond

Super gave foto’s heeft Yvonne gemaakt van onze Beer!
We zijn er zo blij mee!
Het voor ons mooiste exemplaar is afgedrukt op dibond en het resultaat is echt mooi geworden !
Voor iedereen die zijn liefste maatje wil laten fotograferen is animal design fotografie echt een aanrader !
afdruk op dibond

Animal Design – Fotografie en Trimsalon.
Noordeindseweg 296
2651 LL Berkel en Rodenrijs

KvK nr: 27229138
Btw nr: NL002018679B62