Vang die brok!!

We zullen eerst kennismaken, dan vraag ik ook direct naar jouw wensen en kijken wat jouw hond wel en niet kan. 

Daarna gaan we samen aan de slag. Ik maak een aantal opnames van het aanleren van het vangen en als dat lukt gaan we voor een mooie serie foto’s met verschillende poses van het vangen van de brok.  Honden kunnen daarbij heel verschillende gezichten tonen. juist doordat ze ongedwongen en gefocust zijn op het voer.

Daarna ga ik de foto’s uitzoeken en nabewerken. Jij krijgt een mail met een link naar een persoonlijke galerij. Daar kan je de foto’s bekijken en uitkiezen.
Zodra ik jouw keus weet, zorg ik voor de verwerking op het door jouw gekozen product. 

Je krijgt van mij een mail ( of als je dat liever hebt een whats app bericht) zodra het klaar is.
Je hebt dan een waardevol aandenken aan deze geweldige fotosessie.

Natuurlijk gaan we eerst aan de slag met het aanleren van het brokjes gooien, niet alleen voor de hond maar ook voor jou, van dit stukje van de fotosessie maak ik ook foto’s en krijg je van mij een klein aandenken.  

Vang die brok!

  • Kennismakingsgesprek
  • Fotosessie :  30 - 60 minuten.
  • Mogelijk bij alle pakketten van de studio
  • Een persoonlijke galerij om zelf een keuze te maken. De foto's zijn professioneel nabewerkt
  • Een klein aandenken van de aanleerfase.
  • Inclusief brokken

Prijs afhankelijk van het gekozen studiopakket 

Deze wil ik boeken.